スキップしてコンテンツに移動する

全品送料無料

  Booty & Leg Killer workout

  Booty & Leg Killer workout

  De Booty & Leg Killer is ontzettend populair! We krijgen veel vraag naar voorbeeld oefeningen. Daarom leek het ons leuk om jullie te inspireren met een paar workouts die je zowel thuis als in de sportschool uit kunt voeren.

  Opbouw van de workouts

  Verder op in deze blog hebben we een aantal YouTube filmpjes opgenomen met oefeningen. Bouw de oefeningen rustig op. Begin met 3 á 4 setjes van 10 herhalingen per been. Lukt het om dit met een goede houding te doen? Dan kun je opbouwen naar 12, 14, 16, 18 tot 20 herhalingen per been. Doe dit niet in één keer, maar bouw iedere week of 2 weken op zolang het lukt met een goede houding. 

  Variatie

  Vind je het leuk om te variëren? Dan kun je andere oefeningen aan de workouts toevoegen, zoals squats, de glute bridge en lunges. Ook hiervan zijn goede instructiefilmpjes te vinden op YouTube.

  Kickbacks

  De eerste en meest populaire oefening met de Booty & Leg Killer is de kickback oefening. Hiermee richt jij je vooral op de ronding van de billen en de hamstrings. In onderstaande filmpjes zie je de basis oefening en variaties daar op.

   

   

  Side kicks

  Wil jij jouw heupen en billen goed aanpakken? Kijk dan het filmpje hieronder met de side kicks. Dit is best een pittige oefening!

   

  Front kicks

  De front kicks zie je niet veel in de sportschool, maar dat maakt deze oefening zeker niet minder effectief. In de sportschool heb je veel andere opties met apparaten om de quadriceps (voorkant bovenbeen) te trainen. Toch is het ook goed voor je spieren om ze eens op een andere manier te triggeren. En voor thuis is dit een geweldige oplossing. De kwaliteit van de filmpjes is niet super, maar de oefeningen zijn goed te volgen en daarom willen we jullie deze zeker niet onthouden.

   

  Wat vind jij?

  De Booty & Leg Killer shop je hier. Laat ons weten wat je ervan vindt en plaats een reactie! Bekijk ook onze 2 andere blogs; lekker eten, lekker makkelijk en rust in je hoofd.

  コメントを残す

  コメントは承認され次第、表示されます。

  送料無料

  お客様は送料無料の権利を有します。つまり、私たちの製品はすべて100%無料でお客様のご自宅までお届けすることができるのです。

  安全な支払い

  SSLセキュリティでお客様のデータを保護します

  よくない?マネーバック!

  ご注文にご満足いただけない場合 メールを送っていただければ、返金いたします。

  注文を追跡する

  日本国内でのご注文は、すべて追跡サービス付きでお届けしています。